-WELKOM BIJ MOTOWN MUSIC CAFÉ-

Een bruisend nachtleven

Eet, drink en geniet van livemuziek samen met vrienden. Dans, en feest mee met de Resident DJ’s. Van themafeesten tot salsa-avonden, het kan allemaal bij Motown Music Café.

Romantisch of feestelijk?

-Een avondje uit hoort erbij-

Maak eens plek in die overvolle agenda, regel toch die babysitter, bel je oude vrienden weer na lange tijd en maak lekker plezier! Of het nu een romantisch sushi dineetje voor twee gaat worden, of een onbeperkte spareribsavond voor tien personen. Motown Music Café is dé plek om een avondje lekker ertussenuit te gaan.

Openingstijden

Java

JAVA, de langstdraaiende en trouwste Resident van Motown Music Café. Weet als geen ander feilloos nog die échte classic soul te pakken. Een feelgood avond is gegarandeerd als JAVA achter de draaitafels staat.

David Ghetto

David Ghetto pakte al Solar Weekend Festival, Nope is Dope, Jimmy Whoo, conceptavonden als SFFEERVOL en Habbekrats in de Bitterzoet, Rauw en Lauw, de vele avonden van Slecht. In Rotterdam, Bang Bang Club en vele andere feestjes gingen al lekker op David Ghetto. Zelfs de boys van Yellow Claw schuren als een tanga op de man!
Niet voor niets draait David Ghetto als vaste opwarmer tijdens hun concept avonden in Kerkplein, Breda en Bermuda, Eindje.
HipHop, R&B, Dancehall, UK zijn de absolute paradepaardjes. Daarnaast gaat ie nowadays ook lekker op een stukje moombahton.

BobbyFresh

BobbyFresh is begonnen met plaatjes draaien in de kroegen van Venlo maar tegenwoordig knalt hij zijn frisse eclectische mix van hip-hop, uk-house, r&b en meer op menig festival uit de speakers. Zo stond hij al op Wish Outdoor, Paaspop, Stereo Sunday, Knaltival en 7th Sunday Festival. Watch out because he is so fresh it hurts!

Get-A-Job

Als je hem eenmaal hebt, hou hem dan vast en laat vooral niet los. Want dit is precies wat hij ook met jou doet! Deze allrounder zorgt voor de perfecte invulling van je feest. Van stoppen op een hoogtepunt is geen sprake, omdat de climaxen blijven komen! Snap je het nog een beetje? Do you get it? GET-A-JOB!!!

Michael Angello

Michael Angello pompt zonder blozen de meest lekkere Hip-Hop, R&B en Future hitjes uit zijn pioneertjes. Hij weet zijn publiek goed aan te voelen. Je zult hem dan ook nooit betrappen op een voorgeprogrammeerd setje. Nee, hij kan als geen ander zijn muziek aanpassen op de sfeer.
Zijn skills zijn niet onopgemerkt gebleven. In Amsterdam staat hij al regelmatig te draaien tussen de showponys in de Jimmy Woo. Naast shinen in de club woont hij min of meer ook in de studio. En met succes! Zijn tracks kregen al support van niemand minder dan Laidback Luke en zelfs van “the one and only” Skrilex!

Monyet Gila

Voorheen beter bekend als dj Malson. Nu gaat hij door het leven als Monyet Gila. Steevast een rots in de branding van Motown Music Café. Monyet Gila draait een mix van Eclectic, Moombahton, R&B, Hiphop, Dancehall, Regaeton, House, Trap.

Sjengfrancisco

Ooit als barman achter de draaitafel gezet omdat het tappen van biertjes niet echt lukte. Zodoende draaide hij als opwarmer voor menig DJ. Langzaam maar zeker heeft Sjengfrancisco zijn draai gevonden. Inmiddels is hij één van de onmisbare Residents van Motown Music Café in zijn hometown Venlo en draait hij nog altijd zijn lievelingsplaatjes. Bestaande uit een mix van R&B, Soul, Disco, HipHop, House.